E.welkom@xxlinspiratie.nl T.06 38 75 34 36
Inspiratie
Brandstof voor ontwikkeling

Met mijn GROOTSE Inspiratie kan ik bij mensen iets losmaken. Uit de vaste kaders denken, los van het strakke leven met alle doelen en verwachtingen.
Ik laat nieuwe perspectieven zien, kan krachtig kwetsbaar zijn en deel mijn kennis en kunde rond persoonlijke ontwikkeling. Dat geeft energie en ruimte om vanuit herkenning, eigen ideeën en invalshoeken te onderzoeken en te creëren.
XXL Inspiratie: geeft meer licht, lucht en ruimte voor jezelf en de ander.

Mijn aanbod:
• Inspiratie avond voor vrienden (innen) met zelf gekozen thema.
• Inspiratie avond met een thema. Interesse? klik hier voor de Agenda
• Inspirerend optreden als aanvulling voor een team of organisatie dag.
• Meedenken hoe in uw bedrijf of organisatie persoonlijke groei op een inspirerende manier gestimuleerd kan worden.

XXL-Inspiratie avond

Een XXL-inspiratie avond is een avond voor jezelf met anderen. Er is tijd en ruimte om aandacht te geven aan wat je bezig houd. Dat kunnen vragen zijn, maar ook al het andere, waar je in het dagelijks leven niet zoveel aandacht aan geeft, maar wel je aandacht vraagt.
En je zult verbaast zijn hoe anderen je kunnen inspireren, steunen, doen lachen en raken. Gewoon omdat we allemaal mensen zijn en vaak dezelfde thema's in ons leven tegenkomen.

Thema's kunnen zijn:
• Vrijheid in en buiten jezelf
• Leven of geleefd worden
• Hard werken of vertrouwen

In 2 uur maken we met een groep van 5 tot 7 personen een mooie, waardevolle avond. De kosten bedragen 30 euro per persoon. Ik zie ernaar uit jullie te ontmoeten!

XXL-Workshop

In een XXL-workshop diepen we in 5 bijeenkomsten een thema uit. Een thema wat vanuit verschillende perspektieven wordt belicht en waar de deelnemers een actieve deelname aan hebben. Het delen van ervaringen, openheid en vertrouwen staat aan de basis van deze avonden. Door werkvormen en het inbreng van kennis en kunde neem ik je mee naar meer inzicht, zelfvertrouwen, eigenheid en nog veel meer. Gun jezelf en elkaar meer leven en meer vrijheid.

De workshop bestaat uit 5 avonden, van 2 uur, met een groep van 5 tot 7 personen.
De kosten van de workshop bedraagt 195,00 per persoon.

XXL-Inspirerend optreden

In een XXL-Inspirerend optreden zie je herkenbare verhalen uit het alledaagse leven terug op het podium. Het is authentiek, kwetsbaar, alledaags en recht uit mijn hart. Met vaart en humor zet ik kleine issues in een groter perspectief en maak het gewone bijzonder. Met herkenbare voorbeelden uit het dagelijks leven neem ik mensen mee in een wereld van humor en ontspanning.

Tijdens deze ontspanning kan energie weer stromen en inspiratie binnenkomen.
Een XXL-Inspirerend optreden is heel geschikt voor organisaties die open en nieuwsgierig zijn naar mensen, hun drijfveren en hun ideeën.

Kennismaken en afstemming

Een XXL- Inspiratie optreden vraagt afstemming en inventariseren van behoeftes en verwachtingen om maximaal aan te sluiten zodat we samen een mooi resultaat kunnen neer zetten.
Wanneer we overeenstemming hebben over het programma, zal ik hiervoor een offerte uitbrengen.
Wanneer je onderaan deze pagina je gegevens invult, neem ik zo snel mogelijk contact op.

Heb je interesse in een onderdeel van XXL inspiratie?
Bericht versturen