E.welkom@xxlinspiratie.nl T.06 38 75 34 36


Laat je inspireren
In kleine groepjes, nieuwe ervaringen maken
Agenda
donderdag 20 augustus 'Like yourself'

Witte Paal 332e Schagen

Hoeveel like’s krijg jij op een foto of een bericht? Hoe belangrijk is dit voor jou en hoe beïnvloed dit jouw stemming en het beeld van jezelf ?
Met het thema; Invloed op zelfwaardering krijg je inzicht in de werking van het ego en jouw gedachten.
In een veilige, prettige omgeving, waar ieder zichzelf mag zijn, kun je verkennen hoe mechanismes en gedachten werken en hoe je meer grip kunt krijgen op waardering voor jezelf.

Inloop avond: 19.00
Start avond: 19.30 tot 22.00
Kosten: € 15,00

Aanmelden
donderdag 27 augustus 'Opvallend' jezelf zijn

Witte Paal 332e Schagen

Te dik, te dun, te groot, te op-vallend. Wat worstelen we vaak met ons zelfbeeld. Ondanks dat een ander ons verteld dat we mooi zijn, blijft er een overtuiging over dat ons leven beter was zonder...... Je kunt dit aan de buitenkant gaan veranderen; met botox, vergroten, verkleinen etc.
Er is nog een optie: Ga aan de slag met jouw binnenkant.
Op deze avond gaan we aan de slag met de vraag: Wat maakt dat jij zo over jezelf denkt en welk patroon zit daarachter. Door informatie en inzicht, met herkenning en voorbeelden, kun je bewust worden van jouw aandeel in gedachten en patronen en meer regie nemen in wat jij gelooft.

Inloop avond: 19.00
Start avond: 19.30 tot 22.00
Kosten: € 15,00

Aanmelden
donderdag 3 september 'Mijn hoofd zit vol'

Witte Paal 332e Schagen

Een veelgehoorde last is een ‘vol hoofd’. Vaak wordt er bedoeld dat er geen rust is en het denken overuren maakt. Dit geeft vaak spanning en een stress gevoel. Centraal staat de vraag hoe je meer grip kunt krijgen op gedachten en meer regie krijgt op je rust. Keuzes maken, prioriteiten stellen is belangrijk voor het creëren van rust. Maar waarom is dat zo lastig en doen we dat vaak tekort? Door meer inzicht en de werking van onze gedachten kun je meer regie krijgen over keuzes en meer rust creëren.

Inloop avond: 19.00
Start avond: 19.30 tot 22.00
Kosten: € 15,00

Aanmelden
donderdag 10 september 'Leven vanuit eigenheid'

Witte Paal 332e Schagen

Verwachtingen en oordelen van jezelf en anderen zijn er in overvloed. Het bepaald veel van wat we doen of voelen.
Het bepaalt ook vaak hoeveel energie we hebben voor eigenheid, leven vanuit eigenheid en ruimte voor jouw ideeen. Op deze avond maken we ruimte om inzichten en ervaringen te delen. Respect en openheid voor wie je bent, is de basis.
Met meer inzicht en herkenning kun je kijken naar jouw leven en gebeurtenissen en deze in een ander daglicht zetten.

Inloop avond:19.00
Start 19.30 tot 22.00
Kosten: € 15,00

Aanmelden
donderdag 17 september 'Geven' als basis voor succes

Witte Paal 332e Schagen

Een lezing geïnspireerd op het succesvolle boek: 'the Go Giver' van Bob Burg. In het boek nemen Joe en Pindar ons mee in de vijf wetten van succes. Door aandacht op het 'geven' te richten, komen er andere energiestromen op gang, waardoor er nieuwe waarden en ervaringen in het leven van Joe komen. Hoe werken deze wetten, wat betekenen deze wetten in ons huidige leven en hoe kunnen wij hier praktisch vorm aangeven.
Een avond om je ziel en hart te inspireren.

Inloop avond: 19.15
Start lezing: 19.30 tot 20.30
Kosten: € 10,00

Aanmelden
donderdag 24 september 'Spreek je uit'

Witte Paal 332e Schagen

Uitspreken wat jij vindt en wilt is voor veel mensen een lastig thema. Wie zit er op mijn mening te wachten, ben ik interessant voor de ander zijn vragen die veel mensen doen besluiten weinig of niets van hunzelf te laten zien. Dat is jammer, omdat iedereen een bijdrage heeft in zijn of haar leven, die de moeite waard is. Door jezelf niet te uiten, ontneem je jezelf de kans om te ontwikkelen en te mooie ervaringen op te doen. Zou jij stappen willen zetten in het inzicht, waarom het bespreekbaar maken voor jou lastig is? Meld je aan voor deze avond en leer welke gedachten er voor jou meespelen en hoe je hier meer grip op krijgt.

Inloop avond: 19.00
Start avond: 19.30 tot 20.30
Kosten: € 15,00

Aanmelden
Suggesties voor een thema
Bericht versturen